Er Is Meer

Het is natuurlijk fantastisch om te investeren in en te werken aan zo lang mogelijk GEZOND BLIJVEN. Door wat producten door te verkopen met een lagere korting, kunt u iets bijverdienen. Alleen al door Vaste Klant te worden, krijgt u maandelijks steeds meer van u aanschafbedrag van uw pakket (a.g.v. groepskorting) en komt de auto
voor € 110 all-inclusive in zicht.
Bent u echter bereid een aantal (3) van uw familieleden, vrienden, buren of collega's, te introduceren als Vaste Klant van StaRlife, dan is het zelfs heel goed mogelijk dat u de  StaRlife promotie-auto-van de zaak kunt rijden voor € 0 all-in per maand. Lees hieronder verder.

Doorverkoop

Wij hebben al aangegeven dat u een deel van de door u aangeschafte producten kunt doorverkopen met kortingen van 10 tot 50%. Niet de 65%, want uit-eindelijk wilt u zelf ook iets verdienen. 
Wanneer u de eerste keer een startpakket aan toppro-ducten koopt t.w.v. € 200, ontvangt u bij uw vol-gende aankoop, 65% korting op bijna het volledige assortiment. Als Vaste Klant koopt u vervolgens maandelijks voor ± € 300 aan producten en betaalt uiteindelijk € 100 tot € 0. U kunt natuurlijk met uw gezinsleden van al die mooi producten gaan genieten. Besluit u 2/3 van uw pakket te verkopen met bijv. 50% korting, dan heeft u de rest van de producten gratis. Om het u allemaal nog makkelijker te maken, hebben wij wat interessante pakketten samengesteld.

Auto van de Zaak

Bent u bereid drie of vier anderen te interesseren ook Vaste Klant te worden bij StaRlife om voortaan ook van die geweldige producten te kunnen genieten, dan heeft u vanaf de 3e/4e maand een complete compensatie van de aanschafkosten van uw maan-delijkse bestelling. Introduceren deze 3/4 van uw contacten/relaties er op hun beurt ook een paar, dan geniet u niet alleen een leuke bijverdienste, maar bestaat voor u de mogelijkheid een 'Auto van de Zaak' aan te vragen, een promo-auto met sticker, welke u voor € 0 per maand plus brandstofkosten, kunt rijden. 
Tijdens onze informatiebijeenkomsten laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn en hoe snel u de beschikking over zo'n auto kunt krijgen.

www.all-starslife.com 

Uw eigen bedrijf

Wilt u eens totaal iets anders doen, heeft u iets met gezondheid (leven/eten) of bent u gepensioneerd en wilt u graag iets om handen hebben, wordt dan lid van het All-StarsLife-team. Een groepje van onder-nemende mensen die willen helpen het StaRlife-net- werk in de Benelux op te bouwen om hiermee een  van mooi (aanvullend) inkomen te genereren. Zij werken meerdere uren per week, niet alleen om een mooi belastingvrij inkomen op te bouwen, maar ook aan een overdraagbaar pensioen. Omdat we met producten werken die iedereen al gebruikt, zal het niet zo ingewikkeld zijn in korte tijd een mooie klantenkring op de bouwen. En natuurlijk werken we niet alleen samen, maar organiseren wij ook leuke evenementen en teamuitjes.
www.all-starslife.nl