Vaste Klanten van StaRlife, gebruiken uiteindelijk de producten kosteloos.

Doorlopend

Investeren in gezondheid, verzorging, bewegen en schoonmaken, zijn geen activiteiten die je éénmalig of enkele keren per jaar doet. Het zijn dingen welke doorlopend aan de orde zijn. Dit betekent dat ook de hiervoor benodigde producten doorlopend voor handen moet zijn. Doet u maandelijks een bestelling  voor Starlife-producten, dan kunt u zich Vaste Klant noemen en dat heeft zo zijn voordelen. Allereerst ontvangt u kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpere prijs dan u nu betaalt voor gelijkwaardige producten bij uw huidige leverancier. U hoeft er de deur niet voor uit want ze worden aan huis geleverd.
U dient wel zelf online te bestellen omdat wij geen 'herhaalmogelijkheid' kennen.
Wel bieden wij aan dit de eerste periode voor u te willen doen. Indien u dit wenst, kunt u binnen enkele maanden in een nieuwe auto rijden voor een bedrag van
€ 110 (of minder) per maand all-inclusive. Deze wordt jaarlijks vervangen.

Kijk in het productenoverzicht voor de diverse productlijnen.

Om het u makkelijk te maken hebben wij op basis van onze 15-jarige ervaring met voedingsuppletie en de reacties van klanten, enkele pakketten voor u samengesteld.
Wij helpen u de eerste drie maanden '1-op-1' bij het bestellen en betalen, waar nodig en maken u wegwijs binnen de StaRlife online-omgeving. 

Vaste Klant worden, 65% korting

In een persoonlijk onderhoud informeren wij u graag over het bedrijf dat deze producten levert, over de diverse productlijnen en hoe u Vaste Klant kunt worden met alle voordelen van dien. Vaste Klant worden is kosteloos, wanneer  u overgaat tot aanschaf van een klein pakket aan producten in uw eigen bestelomgeving. Bij uw volgende bestelling ontvangt u direct uw 65% korting. Deze korting kan maandelijks verder oplopen. U betaalt dus steeds minder voor uw pakket. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij voor de eerste periode pakketten samengesteld voor de diverse doelen welke u zou willen nastreven. Graag nodigen wij u, na uw eerste bestelling, uit voor de Vaste Klanten Groep op Facebook, om ervaringen met andere Vaste Klanten te delen en voor meer productinformatie. 

Vraag hier een persoonlijke onderhoud aan of een uitnodiging voor een online-presentatie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een afspraak.

Er Is Meer!
Wilt u een extra inkomen verwerven, pensioen opbouwen dan kunt u als partner (teamlid) bedrijfsmatig aan de gang met StaRlife. Lees meer hierover op de pagina: 'Er is meer'.