Vaste Klanten van StaRlife, gebruiken uiteindelijk de producten kosteloos.

Doorlopend

Investeren in gezondheid, verzorging, bewegen en schoonmaken, zijn geen activiteiten die je éénmalig of enkele keren per jaar doet. Het zijn dingen welke doorlopend aan de orde zijn. Dit betekent dat ook de hiervoor benodigde producten doorlopend voor handen moet zijn. Doe je maandelijks een bestelling  van Starlife-producten, dan kun je je Vaste Klant noemen en dat heeft zo zijn voordelen. Allereerst ontvang je kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpere prijs dan je nu betaalt voor gelijkwaardige producten bij de huidige leverancier. Je hoeft er de deur niet voor uit want ze worden aan huis geleverd.
Je dient wel zelf online te bestellen omdat wij geen 'automatische herhaalmogelijk-heid' kennen. Wel bieden wij aan dit de eerste periode voor jou te doen. Indien je dit wenst, kun je binnen een half jaar in een nieuwe auto rijden voor een bedrag van € 110 (of minder) per maand all-inclusive. Deze wordt jaarlijks vervangen.

Kijk in het productenoverzicht voor de diverse productlijnen.

Om het je makkelijk te maken hebben wij op basis van onze 15-jarige ervaring met voedingsuppletie en de reacties van klanten, enkele pakketten samengesteld.
Wij helpen je de eerste drie maanden '1-op-1' bij het bestellen en betalen, waar nodig en maken je wegwijs binnen de StaRlife online-omgeving. 

Vaste Klant worden, 65% korting

In een persoonlijk onderhoud informeren wij je graag over het bedrijf dat deze producten levert, over de diverse productlijnen en hoe je Vaste Klant kunt worden met alle voordelen van dien. Vaste Klant worden is kosteloos, wanneer je overgaat tot aanschaf van een klein pakket aan producten in jouw eigen bestelomgeving. Bij de volgende bestelling ontvang je direct jouw 65% korting. Deze korting kan maandelijks verder oplopen. Je betaalt dus steeds minder voor jouw pakket. Om het jou gemakkelijk te maken, hebben wij voor de eerste periode pakketten samengesteld voor de diverse doelen welke je zou willen nastreven. Graag nodigen wij jou, na jouw eerste bestelling, uit voor de Vaste Klanten Groep op Facebook, om ervaringen met andere Vaste Klanten te delen en voor meer productinforma-tie. 

Vraag hier een persoonlijke onderhoud aan of een uitnodiging voor een online-presentatie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een afspraak.

Er Is Meer!
Wil je een extra inkomen verwerven, pensioen opbouwen dan kun je als partner (teamlid) bedrijfsmatig aan de gang met StaRlife. Lees meer hierover op de pagina: 'Er is meer'.